Ben jij een peTai Chi handen 2000300rfectionist en raakt jouw energie op?

Ben jij iemand waar iedereen altijd naartoe gaat als hij/zij hulp nodig heeft maar vergeet je soms voor jezelf te zorgen?

Heb jij last van lusteloosheid, onzekerheid, angst, zorgen, irritatie, boosheid, manipulatie drang of machteloosheid?

Heb jij last van depressie, hoofdpijn, schouder-, rug- of darmklachten, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of hooggevoeligheid? 

Heb jij in het verleden traumatische ervaringen gehad en heb je het gevoel dat dit jou nu nog beïnvloedt?

Alles is energie. 
Dat wat eruit ziet als vast, bestaat uit kleine deeltjes die bewegen en botsen. Daar komt energie uit voort die velen van ons voelen. We voelen de sfeer in de ruimte en we voelen ons lekker bij iemand of soms helemaal niet.
De toepassing hiervan in de gezondheidszorg kan veel meer opleveren dan wij nu weten.

Energie van ervaringen of emoties uit het verleden kan in het nu irritaties, communicatieproblemen, depressies, stoornissen en andere, soms complexe, klachten veroorzaken. Gelukkig kun je energie ook transformeren en loslaten. Met energie kun je inzicht krijgen in jezelf, in wat bij jou past en kun je datgene creëren waar jij energie van krijgt.  

Van de energetische methoden die ik gebruik, zie ik al jaren de effecten die het op mij en anderen heeft door te werken met de energie in en buiten je lichaam. Degenen die zelf meteen aan de slag gaan, zien resultaten die ze van tevoren nooit hadden durven hopen. Benieuwd naar ervaringen? Kijk dan naar de referenties

De middelen die ik hiervoor gebruik zijn: emotie analyse met de creatiespiraal, healing sessies in diepe ontspanning, ademhalingsoefeningen, Tarot kaarten en bijzondere energetische transformatie technieken die jou verlichten van emoties uit het verleden die jou in het heden beïnvloeden. 

Wil je meer lezen?