vlcsnap 2019 06 18 19h56m16s255De juiste richting bepaal je met 2 benen op de grond.

Alleen zo kun je helder nadenken en luisteren naar je intuïtie. Als er veel tegelijkertijd gebeurt in je leven is het moeilijk om helder na te denken.
Op die momenten kan ik je de middelen bieden om zelf de juiste richting te bepalen. Met als doel om te ontdekken wat jouw onderbewustzijn jou wil vertellen over de richting die het beste is op dat moment.
Laagdrempelig, op afstand, met weinig tijdsinvestering en de mogelijkheid om het resultaat terug te kijken en luisteren waar en wanneer jij dat wilt.

Tarot kaarten zijn voor mij een erg fijn hulpmiddel gebleken om helder na te denken en om anderen te helpen hun onderbewustzijn naar boven te halen. Elke keer als ik het doe, merk ik dat het die ander in de kern raakt en ondersteunt, verder helpt en rust geeft.

Je kunt kiezen voor de uitgebreide versie bij mij aan tafel (neem contact met mij op) of je kiest voor de kleinere versie op afstand.

De kleinere versie op afstand gaat als volgt:
1. Laat mij weten dat je graag een legging wilt via Whatsapp of e-mail met daarin een recente foto van jezelf met je naam en achternaam
2. Je kan een specifieke vraag stellen maar dat hoeft niet!
3. Ik laat jou binnen 24 uur weten wanneer ik eraan toe kom.
4. Je krijgt van mij een foto van de legging, gevolgd door een audio bestand met uitleg door mij via de Whatsapp of email.
5. Graag hoor ik daarna van jou wat je ervan vond en of je er iets mee kunt.
6. We hebben contact voor eventuele extra toelichting.
7. Vervolgens stuur ik je een tikkie van 25 euro

Als het je nu aanspreekt, is het je gegund.
Geef het jezelf of een ander cadeau!