IMG 0484 kopie

Ik ben een ervaren psychosomatisch en energetisch therapeut en behandel met succes klachten die in het reguliere circuit niet of beperkt behandeld kunnen worden. Lees hier meer

Ik werk met mijn intuïtie, diepgaande transformatie coaching en energetische loslaat technieken. 

Als jij bereid bent om de oorzaak te achterhalen van datgene waar jij mee zit en het met de wortel te verwijderen, dan zit je bij mij goed. Dan kom je erachter dat je meer kan bereiken dan je dacht. 

Ik help mensen een vitaal leven leiden vanuit ontspanning door chronische pijn te genezen, oude pijnen en trauma's te transformeren, patronen te doorbreken die hen niet meer helpen en ik help ze datgene creëren in hun leven dat hen energie geeft.

O.a. bij stress, vermoeidheid, sombere gedachten, chronische klachten, burn- out, trauma, angst, verdriet, agressiviteit, hooggevoeligheid- en hoogbegaafdheid-vraagstukken.

Ook bij veranderende en pionierende organisaties, moeizaam lopende projecten, ziekteverzuim, voorkomen van burn- out en toevoegen van waarde/ zingeving in werk.

Samenwerkingen

Sinds 2021 werk ik samen met BUR Health om de kennis die ik van hen heb geleerd aan zoveel mogelijk mensen te kunnen doorgeven.

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij Bewust Nijmegen; het platform voor bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in Nijmegen. 

Sinds 2018 werk ik samen met Natuurlijk Gezond kenniscentrum in Someren. Daar geef ik lezingen en individuele therapie en we werken samen in Bivo coaching; het programma voor een vitaal bedrijf met energieke en gezonde werknemers.

Sinds 2016 werk ik samen met Stichting Spirare in Venlo waar ik hoogbegaafde en hooggevoelige jongeren begeleid. 

Sinds 2009 werk ik samen met Stichting Projectkompassie waar ik HBO studenten begeleid bij persoonlijke ontwikkeling en projectmanagement. 

Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging en geschilleninstantie als erkend alternatief therapeut.