Wegwijzer talent 200300

Welke kleur heeft jouw talent?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carriere maar heb je geen idee wat echt bij jou past?

Wil jij graag weten welke talenten je van nature hebt waar jij je nog niet bewust van bent? 

Jouw natuurlijke talenten in beeld; ook die talenten waar jij je nog niet bewust van bent of nog geen woorden voor hebt!

De methode die we daarvoor gebruiken heet OSD (Organic Spectral Dinalyse). Dit is een bijzonder systeem waar jij gebruik van kunt maken om in een korte tijd veel inzicht te krijgen in je innerlijk talenten.
Door te werken met een unieke vragenlijst die het onderbewustzijn aanspreekt speelt aangepast gedrag geen rol in het beantwoorden van de vragen.

Aangevuld met onze intuïtieve en ervaren manier van coaching leren particulieren, werknemers en managers zichzelf en hun talenten beter kennen. Teams leren elkaar beter begrijpen en kunnen beter worden samengesteld en iedereen kan meer in zijn of haar kracht gaan staan.De kleine versie bestaat uit de vragenlijst en 1 gesprek van 1,5 uur. De resultaten bieden veel inzicht en zijn later terug te lezen in een rapportage.

De uitgebreide versie bestaat uit de vragenlijst en 3 gesprekken van 1,5 uur. De resultaten komen op unieke wijze samen in een unitopie en vector analyse.