Heb jij al e.e.a. geik rust zwart wit 200300daan aan therapieën en coaching en had het nog niet het gewenste effect?

Weet je het allemaal heel goed maar kom je moeilijk bij je gevoel?

Kun jij goed omgaan met dingen die jou in het verleden dwars zaten maar blijven de lichamelijke klachten terugkomen?

Als je bereid bent om de oorzaak bloot te leggen en los te laten, kun je het transformeren en ben je tot veel meer in staat dan je zelf van tevoren dacht.

Tijdens ons gesprek maak ik gebruik van mijn intuïtie, jarenlange ervaring/ opleidingen en met name de BUR methode  coaching.
Dit zorgt ervoor dat we snel de diepte ingaan en tot nieuwe inzichten komen.

We inventariseren wat het daadwerkelijke probleem is, namelijk welke lagen van emoties de bron zijn van je overtuigingen, je handelen en de patronen die je ervaart in relaties, privé of in je werk. En ook welke strategieën je hanteert om deze emoties te vermijden.
We leggen verbanden waar je wellicht zelf nog niet aan had gedacht en leggen bloot waarom je de patronen tot nu toe nog niet los hebt kunnen laten.
Je kunt tot een plotseling inzicht komen waardoor je ineens weet dat je nu in staat bent om dit te transformeren.

Als jij eraan toe bent om dit te transformeren, kunnen we dat doen d.m.v. een passende energetische transformatie techniek en starten we een traject.
Als jij daar nog niet aan toe bent, maken we een volgende coach afspraak en werk je ondertussen met mijn hulp aan je bewustwording.
Het tempo waarin je tot transformatie komt, gebeurt altijd in overleg met jou en wat bij jou past, waardoor het altijd precies goed is.