vlcsnap 2019 06 18 20h12m01s917

Blijf je maar last hebben van vermoeidheid en lijkt niets te helpen?

Heb je een diagnose gekregen waar je 'mee moet leren leven' en niet op reguliere wijze van kunt genezen?

Kunnen ze maar niet ontdekken wat er met je aan de hand is?

De echte oorzaak van veel klachten is (nog) niet op reguliere meet apparatuur te zien omdat de oorzaak energetisch is. Ik kan je helpen de echte oorzaak van je klachten te achterhalen en op te lossen. 
We spreken samen af om een traject aan te gaan voor een gezond en energiek resultaat op de lange termijn. Het geheim van vitaliteit zit in een veelzijdige aanpak.
Zowel voeding, beweging en ontspanning (emotioneel en fysiek) hebben een grote impact op onze vitaliteit. Je krijgt voldoende hulpmiddelen mee om zelf te voorkomen dat de klachten terugkomen.

Organisaties:
De vitaliteit van jou als medewerker in een organisatie en de invulling van jouw dagpatroon gericht op beweging, voeding en ontspanning, zijn bepalend. Zit er ergens een negatieve link, dan wordt de werkefficiëntie negatief beïnvloed.
In een samenwerking met Natuurlijk Gezond Kenniscentrum uit Someren, bied ik een programma aan met mogelijke combinaties van lezingen, workshops, individuele testen en individuele coaching. Ons team bestaande uit een bewegingswetenschapper, fysiotherapeut, voedingsdeskundigen en een psychosomatisch/ energetisch therapeut, richt zich op de individuele en groepsvitaliteit.

“Een leerzaam, leuk en effectief programma. Een
echte eyeopener en je merkt direct het verschil.
Een echte aanraders als je optimaal wilt presteren,
zowel zakelijk als privé” — medewerker iPM
Partners