Echte waardetoevoeging komt van binnenuit. Als je het gevoel hebt dat je waardevol werk hebt, stijgt de energie en gaan de prestaties omhoog.
In deze workshop laat ik max. 15 mensen ervaren hoe je vanuit persoonlijk leiderschap en intuïtie meer richting kunt geven aan je carrière.

Veel mensen zijn wel gemotiveerd maar nog zoekende in hoe ze zich echt waardevol kunnen voelen in hun werk. De ‘Workshop Waardevol werk’ inspireert kleine groepen hoe ze meer waarde kunnen ervaren in hun huidige werk. Ze zullen beter aansluiting vinden bij een intuïtief leider en meer waarde kunnen halen uit ‘Persoonlijk projectmanagement’. Zo geeft deze dienst een extra boost aan de andere diensten.

Ieder komt tijdens deze workshop tot een intuïtief inzicht over zijn/haar eigen eerstvolgende stap. Dit komt uit de persoon zelf naar voren en voelt eigen.

Niet altijd makkelijk maar wel heel praktisch, concreet en vooral een combinatie tussen gevoel en ratio.
Het klopt en het voelt als een bijzonder resultaat in een korte tijd omdat het verder gaat dan alleen werk. Het gaat eigenlijk over waardevol leven zou je kunnen zeggen.

Ik doe de workshop in het verlengde van mijn eigen zoektocht naar waardevol werk en deze workshop is 1 van de resultaten daarvan. Dat voel je ook in de workshop. Ik doe dit met een natuurlijke passie die ik overbreng op de deelnemers. Ik krijg altijd weer terug dat dit ze inspireert.

Dit is de vorm waarin ik het nu neerzet. Mochten jullie wensen anders zijn, laat het me dan vooral weten. Ik kan altijd kijken of ik bij die wensen aan kan sluiten met mijn brede aanbod en flexibiliteit. Ik vind het vooral leuk om mee te denken.