Skip to main content

Opleidingretraites

Ik heb mij verbonden met BUR Health onder wiens vlag ik met veel liefde en plezier training geef in prachtige opleidingsretraites. 
Ze vinden allemaal plaats op het mooie landgoed de Horst in Driebergen.
Meer informatie en hoe je kunt meedoen vind je via BUR Health
Soms zou ik willen dat ik precies de woorden had om over te brengen wat deze retraites zijn en kunnen betekenen. Ik doe hieronder mijn best maar het is belangrijk om je hart te volgen als het je roept en te komen ervaren. Dan weet je het pas.

Belevingsdagen

De belevingsdagen zijn ideale trainingen van een dag waarin je kunt beleven wat de trainingen die eraan komen inhouden. Ik zal op deze pagina en op Facebook laten weten wanneer deze zijn. 

Sjamanisme Medicine Wheel

Sinds 2023 ben ik trainer geworden van de opleiding die mij zoveel geboden heeft: het Medicine Wheel. Samen met mijn collega's van BUR Health neem ik de deelnemers mee op een reis van 1,5 tot 2 jaar door de windrichtingen van het Medicine Wheel van het Inca Sjamanisme. Dit is een wonderlijk en levensveranderend proces voor iedereen die deelneemt.
Over die tijd verspreid doorlopen ze 4 opleidingsretraite weken en word er tussen de weken door hard gewerkt aan het innerlijke proces wat hierbij komt kijken. In deze 2 jaar laten ze hun verleden los en doorbreken ze de patronen waar ze al hun hele leven tegenaan lopen. Bovendien leren ze de skills om als therapeut/ coach trajecten te doorlopen met cliënten en/of dierbaren om zo het licht verder te verspreiden.
Het Medicine Wheel van 2023/2024 is al volop bezig en niet meer open voor inschrijving, maar in 2025 begint weer een nieuw ronde en dan zal hier te zien zijn wanneer dat gaat plaatsvinden en hoe jij je daarvoor kunt inschrijven.

Coaching en spirituele hypnose

BUR Health biedt ook retraite weekenden in coaching en spirituele hypnose die heel goed apart te volgen zijn en bovendien heel mooi aanvullend werken op het Medicine Wheel. Met deze krachtige opleidingen kun je laagdrempelig aan de slag met cliënten en in korte tijd tot diepe dieptes komen en patronen helpen doorbreken. Bovendien ruim je in deze weekenden al lagen in jezelf op dus neem vooral een kijkje.