vlcsnap 2019 06 18 17h18m53s995

Particulieren

juni 2021
Ik merk echt enorm veel verschil, echt heel gek en ook wel verwarrend soms. Ik ben wel echt enorm moe geweest (slaap nu nog steeds heel diep) en ook wel een paar dagen down gevoeld. Op dit moment merk ik vooral gewoon heel veel rust in mijn lichaam en ook ruimte in mijn hoofd! Ik heb ook echt een weekend gehad waarbij ik totaal niet na heb gedacht over de projecten en dergelijke die nu lopen! Daarnaast merk ik dat ik soms veel omgeremder ben qua vrolijkheid, ook iets geks wat ik niet had verwacht
Anoniem
 
mei 2021
Ik wil je nogmaals heeel erg bedanken! Wat een verschil! Ik ben zoveel vrolijker en gelukkiger!
Anoniem
 
30 april 2020
Jaren geleden volgde ik een workshop synchroniciteit bij Linda. Na de workshop was ik zo gefascineerd dat ik haar persoonlijk aansprak, iets wat ik normaal nooit zou durven. In de daaropvolgende jaren kruiste onze paden op meerdere momenten en verschillende manieren. Allereerst in mijn zoektocht voor richting op werkgebied, maar later als ondersteuning bij de ziekte en het verlies van mijn moeder. De heftigste en pijnlijkste gebeurtenis uit mijn leven, waarbij Linda een enorm waardevolle rol heeft gespeeld. Haar luisterende oor en volledige acceptatie van alles wat er is heeft bevrijdend voor me gewerkt. De humor, nuchterheid en relativering die ze zo natuurlijk weet te combineren met de vele tools waar ze over beschikt, heeft er voor gezorgd dat ik in dit belangrijke proces dichterbij mijn gevoel ben gekomen waardoor ik dit heb kunnen volgen. De sjamanistische benadering, waarbij ik op energetisch niveau heb kunnen loslaten en verwerken, heeft me gebracht dat ik nu toe kom aan de natuurlijke rouw die hoort bij dit proces. Pijnlijk en rauw maar echt en minder belemmerd door oude emoties en overtuigingen. Een groot cadeau waar ik Linda heel dankbaar voor ben!
Debbie
 
21 Juni 2019
(Dirkje kreeg op jonge leeftijd allerlei labels zoals 'hoogbegaafd' en 'depressief', viel uit het schoolsysteem en kwam bij Spirare Talent Valley terecht)
Linda heeft me enorm geholpen om te komen waar ik nu ben. Ik zit momenteel op een opleiding in Amsterdam waar ik het erg naar mijn zin heb. Ze stond altijd voor me klaar als ik het moeilijk had met een luisterend oor en goeie ideeën om de draad weer op te pakken. Ook de persoonlijke gesprekken waren erg fijn en dmv verschillende oefeningen kreeg ik een verhelderend inzicht in mijn huidige situatie en weer hoop op de toekomst. Ik ben haar enorm dankbaar voor de geweldige steun die ze mij gegeven heeft.
Dirkje van der Heijden
 
12 Maart 2019
Ik had al een half jaar een blessure aan mijn voet en ik kwam er maar niet vanaf. Twee weken na het eerste gesprek met Linda kon ik alweer hardlopen, wat was dat een opluchting! Ik kwam door de gesprekken erachter dat er een mentale blokkade zat, waardoor mijn lichaam niet kon herstellen. Bovendien kreeg ik veel meer inzicht in de invloed van onder andere voeding, emoties en andere personen op mijn geluksgevoel en ontwikkeling. Vanuit dit inzicht ben ik eraan gaan werken, waarbij ik concrete opdrachten kreeg. Ik vind het fijn om met Linda te praten over wat mij bezighoudt en voel me gehoord en begrepen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om me open te stellen voor mijn gevoel en ernaar te luisteren.
Sophie de Been 
 
10 December 2018
De hulp van Linda is als de beste die ik had kunnen krijgen. Ze helpt me met mijn persoonlijke ontwikkelingen, weet goed door te vragen, weet je gevoel en je hoofd te triggeren en aan elkaar te verbinden. Linda helpt je om terug te kijken op je gelopen leven, in het nu te staan en vooruit te kijken. Ze is kritisch met veel respect voor jou. Ze zal je niet altijd de antwoorden geven die je wilt horen, maar de antwoorden die het beste voor jou zijn. Ze is altijd benaderbaar voor de meest gekke vragen en verhalen die je aan een ander niet durft te stellen. Ze geeft je niet alleen opdrachten mee, maar zorgt dat ze je tijdens het hele proces blijft sturen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, burn-out, contacten met instanties of over afspraken, hooggevoeligheid, je persoonlijke welzijn. Samen met jou gaat ze op de manier die bij je past op zoek naar de puzzelstukjes.
Nienke Geessink
 
7 December 2016
De oorzaak van de pijn in mijn benen was onverklaarbaar en na uitgebreid bloedonderzoek bij de huisarts, doorverwijzing naar de sportarts en onderzoek van de fysiotherapeut ben ik bij Linda terecht gekomen in de hoop een oplossing te vinden. Met behulp van oefeningen, kleine aanpassingen in mijn voedselpatroon, acupunctuur magneetjes en ander slaappatroon eindelijk de oorzaak gevonden en ben ik verlost van mijn pijn!
Lisa Huisman
 
Al meerdere mensen hebben hun ervaring met Intuïtief Inzicht op mijn Facebook pagina geplaatst. 
Neem een kijkje, vind de pagina leuk, deel en laat (indien van toepassing) ook een reactie achter!
 
 
 

Gebieden Energie Neutraal

17 Januari 2017
Ik heb ruim een jaar met Linda samen gewerkt aan het programma Gebieden EnergieNeutraal (GEN).
Linda heeft een uitgesproken visie hoe programma’s en projecten dingen georganiseerd moeten worden en draagt dat op een prettige manier, zodat acceptatie ontstaat.
Ze is een echte expert in het project en programma-managementvakgebied.
Wat Linda extra bijzonder maakt is haar passie, ze opereert vanuit haar hart, voelt goed aan wat leeft bij anderen en brengt met haar humor sfeer in de groep.
Ron van Vuuren

GEN logo 2.0

Project You
25 Oktober 2016
 Linda helpt ons al bijna twee jaar kwaliteit toe te voegen aan onze projecten.
Mede dankzij de deskundigheid van Linda hebben we een werkwijze kunnen ontwikkelen die tot grote tevredenheid leidt bij onze opdrachtgevers.
Linda weet de juiste plekken te raken waarop wij ons kunnen ontwikkelen tot projectmanagers.
Op schitterende wijze combineert Linda theoretische kennis met persoonlijke ontwikkeling, iets wat aansluit bij onze missie.
 Julien Salet

----------------------------------------------------------------------
| T 06 54 39 86 06 | M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
| A Ridderstraat 17, Nijmegen | W www.projectyou.nl
----------------------------------------------------------------------

logo projectyou